Tilaa kehittämispäivä

Fasilitoitu kehittämis- ja virkistyspäivä hallituksille, johtoryhmille, Advisory Boardeille ja tiimeille.

Asiantuntijamme tuntevat erilaisten tiimien toiminnan haasteet ja parhaat käytänteet kehittämisen, tutkimuksen ja oman kokemuksen kautta. Olipa kyseessä sitten hallitus, johtoryhmä, Advisory Board tai jokin muu tiimi, on kehittämispäivän fasilitointi osaavissa käsissä.

Riitaisena johtoryhmänä lähdettiin miinuksesta liikkeelle ja nyt ollaan lähellä kymppiä. Tuulan lähestymistapa on yhdistelmä suomalaista jämäkkyyttä, ruotsalaista osallistamista ja saksalaista järjestelmällisyyttä – ja tämä toimii! Tulokset ovat ylittäneet kaikki odotukset.

Alussa ajattelin, että näin kokeneelle johtajalle kenelläkään ei voi olla enää mitään annettavaa. Jouduin perumaan puheeni.  Tuulan vetämä ratkaisukeskeinen prosessi oli meille hyvin voimaannuttava.

Iiro tuo vahvalla kokemuksellaan liiketalouden, eri prosessien sekä henkilöstöjohtamisen haasteisiin ja kehityskohtiin rakentavia näkökulmia, joita hän pystyy ilmiömäisesti syventämään vahvalla akateemisella taustallaan.

Jussilan valmennuksessa oli taitavasti esitelty teorian ja käytännön kautta hallituksen tärkeimpiä tehtäviä ja vastuita.

Tarkoituksenmukaista kehittämistä virkistävässä miljöössä.

Tulemme mielellämme sinne, missä itse haluatte kehittämispäivänne toteuttaa. Käytössänne on myös oma pääkaupunkiseudun tukikohtamme Villa Söder, jossa voi kehittämispäivän sijasta toteuttaa vaikkapa 2-3 päivän kehittämisjakson.

Haluatko keskustella tarpeistanne lisää ja muodostaa teille parhaiten sopivan paketin?

Tilaa kehittämispäivä tästä

Kiitos viestistäsi! Olemme teihin yhteydessä!
Hmm, jokin meni pieleen. Yritä uudelleen.

Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.