Tuotteistus | Palvelumuotoilu

,,Palvelun ansiosta uuden tuotteemme myynti kasvoi 120 prosenttia.
– Teknologiayritys

Kanssamme ylitätte myyntihuiput!

Avullamme edistätte yrityksenne, tuotteidenne tai palveluidenne brändi-identiteettejä tai uudistatte liiketoimintastrategiaanne brändikehitykseen nojaten. Tarvittaessa saatte kokonaan uuden visuaalisen identiteetin tarpeistanne käsin muodostettuna ja strategisten arvojenne päälle rakennettuna. Saatte kokonaisuudet sopiviin kanaviin ja tukea viestinnän vaikuttavuuteen niin ennen  kuin jälkeen julkaisun.  Mikäli haluatte, me keräämme ja analysoimme tarvittaessa palautteet ja toteutamme jatkokehitystä  sekä sisällöntuotantoa näiden pohjalta.

Meiltä saat edullisen, ihmisläheisen ja tuloksekkaan työkalupaketin käyttöösi. Palvelumme ovat räätälöitävissä täysin yrityksesi tarpeita vastaaviksi. Kanssamme ei ole välttämätöntä sitoutua pitkiin projekteihin, vaan voimme luoda kehittämistoiminnan olennaiset perustat sprinttiluontoisesti vaikkapa viikon mittaisen työpajatyöskentelyn puitteissa.  Selvitämme, testaamme ja parannamme toimintaanne nopeasti, mutta ihmisläheisesti. Näin vältät rahan haaskaamisen toteuttamiskelvottomiin ideoihin ja saat konkretisoitua hyvät ideat vaikkapa prototyypin luomista ajatellen.

 

Tiedämme mitä teemme

Tiimimme jäsenillä on syvällinen loppukäyttäjäymmärrys, kyky ymmärtää monimutkaisia kokonaisuuksia, kyky suunnitella korkeatasoisia käyttökokemuksia ja vahva identiteettien kehitysosaaminen. Osaamme myös taitavasti soveltaa näitä osaamisia liiketoimintastrategian uudistamiseen tai tarkentamiseen. Näemme herkästi uusia mahdollisuuksia ja meillä on monipuolinen kokemus niihin tarttumisesta. Tunnemme myös kansainvälisen pelikentän Aasiaa myöten.

DesignIT -palvelu

Pohditteko digiloikkaa? Haaveiletteko paremmista verkkosivuista, verkkokaupasta tai muista merkittävistä toimenpiteistä sivustollanne? Haluatteko kenties suunnitella ja testata uusia digitaalisia palveluita tai palvelukonsepteja? Kaipaatteko apua prosessien parantamiseen? 

 

MarketIT -palvelu

Kaipaako liiketoimintastrategianne päivittämistä asiakasymmärrykseen ja brändikehitykseen perustuen? Etsittekö uusia mahdollisuuksia markkinoilta tai tulisiko strategisia arvojenne suunnata näitä mahdollisuuksia kohti? Haluatteko kansainvälistää asiakkuuksianne?