Ole vaikuttavampi johtaja
jo huomenna!

Kohtaamisten ja johtamisen ammattilaisina autamme sinua kehittämään johtajan tärkeintä kykyä – läsnäoloa.

Läsnäolevaa johtajaa
tarvitaan nyt

Aikojen ollessa haasteelliset, johtajat joutuvat kokemaan toimintaympäristössä kasvaneet paineet odotuksineen ja vaatimuksineen. Ja siksi juuri nyt läsnäolevaa johtajuutta tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Läsnäolevana johtajana:

1.

havaitset, mitä ympärilläsi tapahtuu

2.

ymmärrät alaistesi tarpeet

3.

herätät luottamusta ja
sanoitat asioita osuvasti

4.

teet parempia päätöksiä

5.

olet tehokas toimeenpanija

6.

saavutat tuloksia lyhyemmällä aikavälillä

7.

havaitset muutostarpeita

Läsnäoleva johtajuus perustuu vuorovaikutukseen, jossa kuuleminen on keskittynyttä, kiinnostunutta sekä syvällistä ja johtamispuhe perustuu johdettavien sanavarastoon. Läsnäoleva johtajuus on luopumista naamioista, näyttelemisestä ja ihmisten välisiä suhteita häiritsevistä tekijöistä. Läsnäolevaan johtajuuteen liittyy olennaisena myös aikaorientaatio, jossa vuorovaikutus ammentaa aineksia yhteisistä kokemuksista ja johdettavien historiasta, on tiukasti kiinni hetkessä ja samalla huomioi tilanteen mahdolliset kehityspolut. Läsnäoleva johtajuus mahdollistaa onnistumisen nopeissakin tilanteissa.

Valmennuksen jälkeen olet sisäistänyt läsnäolon tekijät ja vaikutukset tosielämän konkreettisten esimerkkien kautta. Tiedät mitä läsnäolo sinulta vaatii ja kuinka voit aktiivisesti kehittää läsnäoloasi – olet vaikuttavampi johtaja jo huomenna.

Skillmotor Finland on koonnut tueksesi ainutlaatuisen yhdistelmän kohtaamisten asiantuntijoita, joiden valmentamana kehität läsnäolon taitoja arjen kohtaamisiin, kuten käytäväkeskusteluihin, kehityskeskusteluihin, ryhmätilanteisiin, etäkokouksiin, puheenjohtajana toimimiseen, kriisitilanteissa toimimiseen ja moniin muihin tilanteisiin.

Valmentajina toimivat palkittu professori ja tieteenkesyttäjä, johtamisvalmentaja Iiro Jussila, intohimoinen kohtaamisten kehittäjä Matti Tammisto sekä läsnäoloa ammatikseen harjoittava ja sanoittava näyttelijä Karlo Haapiainen.

Asiantuntijat

Iiro Jussila

Iiro on johdon valmentaja, joka saa johtajat löytämään itsensä, olemaan läsnä ja ottamaan johtajuuden häpeilemättä itselleen. Hän on itse toiminut toimitusjohtajana ja johtanut uudistuksia myös vaativassa ympäristöissä. Iiro on taustaltaan kansainvälinen professori, jonka Academy of Management on arvioinut lukeutuvan maailmassa eniten johtamistietämystä edistäneiden johtamiskirjailijoiden joukkoon.

Matti Tammisto

Matti toimii elämysten johtajana ja kehittäjänä tapahtuma-alalla. Tuhansien areenatapahtumien kokemuksella ja ainutlaatuisella kyvyllä aistia suurtenkin yleisöjen tunnelmia hän taikoo tiiminsä avulla sidosryhmät voittavaan hurmokseen. Yhtiökokouksista ja liittopäiviltä kerrotaan, että Matti saa johtajat loistamaan vuoden tärkeimpänä päivänään. Viestinnän sparraukseen vahvan selkänojan tuo Matin tausta media-alan ammattilaisena.

Karlo Haapiainen

Karlo on freelance-näyttelijä, jonka olet ehkä nähnyt Kansallisteatterin lavalla. Esiintymisen ammattilaisena ja yksilön kokemusmaailmaa täsmällisesti sanoittaneena kirjailijana hän tietää, kuinka johtaja voi tehokkaasti vaikuttaa lähellä oleviin ihmisiin erilaisilla viestinnän keinoilla. Karlon vinkeillä johtaja pääsee kosketuksiin itsensä kanssa ja löytää keinot muurien kaatamiseen itsensä ja johdettavien väliltä.

Toteutamme teidän tarpeitanne vastaavan valmennuksen tavalla, joka parhaiten sopii juuri teille. Valitsemissanne tiloissa ja valitsemananne aikana. Ja juuri sen mittaisena prosessina kuin itse haluatte – aina parin tunnin mittaisesta valmennuksesta pitkäjänteiseen sparraukseen ja rinnalla kulkemiseen.

Ennen valmennusta saat lyhyen kyselyn liittyen johtamistilanteisiin, joita toivoisit valmennuksessa käsiteltävän läsnäolon haasteiden kannalta. Valmennuksessa keskitymme näihin tilanteisiin ja valmiuksiesi kehittämiseen. Valmennuksesta saat mukaasi henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman läsnäolevaan johtajuuteen.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjousta!

Läsnäolevaa valmennusta

Iiron kyky kuunnella, kysellä ja kiteyttää asioita on erinomainen. Olen kokenut Iiron kanssa keskustelut aina ratkaisukeskeisinä ja voimaannuttavina. Iiro tuo vahvalla kokemuksellaan liiketalouden, eri prosessien sekä henkilöstöjohtamisen haasteisiin ja kehityskohtiin rakentavia näkökulmia, joita hän pystyy ilmiömäisesti syventämään vahvalla akateemisella taustallaan. Iiron kanssa on erittäin miellyttävä keskustella. Hän on aina tilanteessa 100%:sti läsnä, tulee hyvin valmistautuneena ja on aidosti kiinnostunut. Hyvä tyyppi!

Sami Tammisto

Toimitusjohtaja, Kotkan seudun talokeskus Oy

Läsnäolevaa tunnelman johtamista

Kuudes pelaaja on usein Susijengin otteluissa ratkaiseva voiton tekijä. Yleisön tunnelma kaipaa tuekseen huolella suunniteltuja ja hetkessä eläviä tukitoimia. Matti Tammiston tiimi hallitsee oikea-aikaisten ja osuvien toimien toteuttamisen kaikissa tilanteissa. Matin henkilökohtainen kyky ennakoida kentän tapahtumia, aistia yleisön tunnelmia ja ohjata tiimiään sekunnin murto-osan reaktioajalla ja millimetrin tarkasti on tässä ratkaiseva. Olemme onnekkaita, että meillä on käytössämme tämän tason tapahtuma-ammattilainen. Se ei ainoastaan mahdollista tapahtumien onnistumista, vaan kansainvälisen liiton luottamuksen. Suomeen voidaan myöntää merkittäviä lajin tapahtumia, kun meillä on todistettu kansainvälisen tason tapahtumaosaaminen.

Timo Vertio

Myyntijohtaja, Koripalloliitto

Pyydä tarjous

Kiitos tarjouspyynnöstäsi! Olemme teihin pian yhteydessä.
Hmm, jokin meni pieleen. Yritäthän uudelleen.

Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.