Kirkas ja puhutteleva strategia

– panostus lujaan ja turvalliseen tulevaisuuden tiehen

Epävarmoina aikoina selkeän ja uskottavan strategian tärkeys korostuu. Se innostaa, motivoi ja luo turvallisuuden tunnetta. Hyvä strategiaprosessi on jo itsessään voimauttava ja epävarmuuksia hälventävä, tarjoten mm. mahdollisuuden ilmaista niin unelmia kuin pelkoja. Strategiaahan ei tehdä yksinomaan hallituksia ja päätöksentekoa varten, vaan yhdistämään ihmisten ajatuksia ja toimintaa kohti yhteistä päämäärää.

Kirkastetaan yhdessä strategiaanne; luodaan siitä voittava tulevaisuuden suunnannäyttäjä!

Valmennuskonseptimme sisältää kolme arvoa luovaa osiota, jotka kuljettavat kohti kirkasta ja puhuttelevaa strategiaa:

1. Analyysi

Jäsennämme teille strategianne sisällöllisistä ja viestinnällisistä vahvuuksista ja kehitystarpeista julkisten ja halutessanne sisäisten dokumenttien pohjalta. Keskustelemme tavastanne tehdä ja toteuttaa strategiaa ja löydämme yhdessä vastauksia kysymykseen: mikä on meidän strategian tekemisen taso?

2. Kielellisyys

Työskentelemme yhdessä strategian kielen kanssa. Pari- ja ryhmäharjoitteilla nostamme esiin erilaisia strategiatulkintoja ja autamme yhdistämään strategian kieltä. Keskustelun kautta löydämme ratkaisuja sanoittaa strategiaa kielelle, jota ymmärretään.

3. Orientaatio

Nostamme katseen yhteisönne tulevaisuuteen ja kehittyvään strategiatyöhön; mitä kaikkea uskottava ja menestystä tuottava strategia pitää sisällään. Ripaus teoriaa, erilaisia näkökulmia ja tapoja käsitellä.

Valmennuksen päätteeksi tiedätte ennen kaikkea sen, kuinka voitte tehdä helpommin strategiaa, joka puhuttelee, on riittävän kattava ja voidaan todeta aidosti toimivaksi suunnannäyttäjäksi, johon tukeutua.

Asiantuntijat

Valmentajina toimii kaksi yliopistotaustaista arjen strategiatyön kehittäjää, joille vaikuttavajohtaminen ja merkityksellinen strategiatyö ovat lähellä sydäntä.

Iiro Jussila

Iiro on kauppatieteiden tohtori ja liiketoiminnan, strategioiden ja johtamisen kehittäjä Skillmotor Finland Oy:ssä. Hän vaikuttaa lukuisten kasvuyritysten yritysten taustalla ja valmentaa yrityksiä liki päivittäin strategian eri osa-alueella. Iiro Jussila on myös LUT-yliopiston johtamisen ja organisoinnin professori, joka on yhtäältä tiedekirjailijana ollut ehdolla maailmassa eniten johtamistietämystä edistäneen kirjan palkintoon ja toisaalta puhujana ja yhteiskunnallisen vaikuttajana palkittu Helsingin yliopiston rehtorin toimesta Tieteen kesyttäjä -palkinnolla.

Katriina Karkulehto

Katriina on johdon valmentaja, yrittäjä sekä Onnia Servicesin ja Hyvin johdettu –podcastin perustaja. Koulutukseltaan Katriina on työpsykologian ja johtamisen TkL ja aikuiskasvatustieteen KM. Lisäksi hän on sertifioitu psyykkinen valmentaja ja business coach. Työuransa aikana hän on toiminut liiketoiminnan kehitysjohtajana ja esihenkilönä, liikkeenjohdon konsulttina ja valmentajana sekä organisaatiotutkijana lukuisissa yrityksissä. Yli 15 vuoden ajan hän on työskennellyt asiakkaidensa johtoryhmien, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa mm. strategiatyön, hyvinvoinnin johtamisen ja johtajuuden kehittämisenaiheiden parissa.

Peruspaketin hinta

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme ja räätälöimme sen juuri sinun ja yhteisösi tarpeisiin. Peruspaketti sisältää ennakkotyön, 4 tunnin valmennuksen ja kirjallisen kehityssuunnitelman. Paketin hinta on kahden asiantuntijan osalta yhteensä 5 900 € (+ALV24) + mahdolliset matka- ja majoituskulut.

Kysy lisää!