Ole vaikuttavampi johtaja
jo huomenna!

Kohtaamisten ja johtamisen ammattilaisina haluamme kutsua sinut kehittämään johtajantärkeintä kykyä – läsnäoloa.

13.12.
klo 16-19

Lumo One,
Kalasatama, Helsinki

Läsnäolevaa johtajaa
tarvitaan nyt

Aikojen ollessa haasteelliset, johtajat joutuvat kokemaan toimintaympäristössä kasvaneet paineet odotuksineen ja vaatimuksineen. Ja siksi juuri nyt läsnäolevaa johtajuutta tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Läsnäolevana johtajana:

1.

havaitset, mitä ympärilläsi tapahtuu

2.

ymmärrät alaistesi tarpeet

3.

herätät luottamusta ja
sanoitat asioita osuvasti

4.

teet parempia päätöksiä

5.

olet tehokas toimeenpanija

6.

saavutat tuloksia lyhyemmällä aikavälillä

7.

havaitset muutostarpeita

Läsnäoleva johtajuus perustuu vuorovaikutukseen, jossa kuuleminen on keskittynyttä, kiinnostunutta sekä syvällistä ja johtamispuhe perustuu johdettavien sanavarastoon. Läsnäolevaan johtajuuteen liittyy olennaisena myös aikaorientaatio, jossa vuorovaikutus ammentaa aineksia yhteisistä kokemuksista ja johdettavien historiasta, on tiukasti kiinni hetkessä ja samalla huomioi tilanteen mahdolliset kehityspolut. Läsnäoleva johtajuus mahdollistaa onnistumisen nopeissakin tilanteissa.

Lähtiessäsi valmentavasta työpajasta olet sisäistänyt läsnäolon tekijät ja vaikutukset tosielämän konkreettisten esimerkkien kautta. Tiedät mitä läsnäolo sinulta vaatii ja kuinka voit aktiivisesti kehittää läsnäoloasi – olet vaikuttavampi johtaja jo huomenna. Ilmoittaudu Läsnäoleva johtaja -työpajaan jo siis tänään!

Skillmotor Finland kokoaa yhteen pienen joukon johtajia työpajaan, jossa tulet oppimaan läsnäoloa arjen kohtaamisiin, kuten käytäväkeskusteluihin, kehityskeskusteluihin, ryhmätilanteisiin, etäkokouksiin, puheenjohtajana toimimiseen, kriisitilanteissa toimimiseen jne. Lisäksi ratkomme osallistujien nostamia erilaisia työelämän haasteita.

Valmentajina ja työpajan asiantuntijoina toimivat palkittu professori ja tieteenkesyttäjä, johtamisvalmentaja Iiro Jussila, intohimoinen kohtaamisten kehittäjä Matti Tammisto sekä läsnäoloa ammatikseen harjoittava ja sanoittava näyttelijä Karlo Haapiainen.

Asiantuntijat

Iiro Jussila

Iiro on johdon valmentaja, joka saa johtajat löytämään itsensä, olemaan läsnä ja ottamaan johtajuuden häpeilemättä itselleen. Hän on itse toiminut toimitusjohtajana ja johtanut uudistuksia myös vaativassa ympäristöissä. Iiro on taustaltaan kansainvälinen professori, jonka Academy of Management on arvioinut lukeutuvan maailmassa eniten johtamistietämystä edistäneiden johtamiskirjailijoiden joukkoon.

Matti Tammisto

Matti toimii elämysten johtajana ja kehittäjänä tapahtuma-alalla. Tuhansien areenatapahtumien kokemuksella ja ainutlaatuisella kyvyllä aistia suurtenkin yleisöjen tunnelmia hän taikoo tiiminsä avulla sidosryhmät voittavaan hurmokseen. Yhtiökokouksista ja liittopäiviltä kerrotaan, että Matti saa johtajat loistamaan vuoden tärkeimpänä päivänään. Viestinnän sparraukseen vahvan selkänojan tuo Matin tausta media-alan ammattilaisena.

Karlo Haapiainen

Karlo on freelance-näyttelijä, jonka olet ehkä nähnyt Kansallisteatterin lavalla. Esiintymisen ammattilaisena ja yksilön kokemusmaailmaa täsmällisesti sanoittaneena kirjailijana hän tietää, kuinka johtaja voi tehokkaasti vaikuttaa lähellä oleviin ihmisiin erilaisilla viestinnän keinoilla. Karlon vinkeillä johtaja pääsee kosketuksiin itsensä kanssa ja löytää keinot muurien kaatamiseen itsensä ja johdettavien väliltä.

Valmentava työpaja järjestetään 13.12. kauppakeskus Redin yläpuolelle kohoavan Lumo One -tornin 29. kerroksen kabinetissa klo 16.00-19.00. Lisätietoja tilaisuudesta tulette saamaan ilmoittautumisen jälkeen. Työpajassa on tarjolla virvokkeita ja suolaista purtavaa.

Ilmoittautuminen on helppoa! Syötät vain alla olevaan lomakkeeseen nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi sekä laskutusosoitteesi. Ennen työpajaa saat lyhyen kyselyn liittyen johtamistilanteisiin, joita toivoisit työpajassa käsiteltävän läsnäolon haasteiden kannalta.

Jos ajankohta ei sovi, tai haluaisit valmennusta läsnäolevasta johtajuudesta henkilökohtaisesti, voit pyytää lisätietoja lähettämällä sähköpostia alla olevaan osoitteeseen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Tervetuloa 29. kerrokseen
- lähdet silmät avautuneena mahdollisuuksille!

Läsnäoleva Johtajuus
-työpaja

13.12. klo 16-19

Lumo One, Kalasatama, Helsinki

Ilmoittaudu

Läsnäoleva Johtajuus -työpaja

790

(+ALV24%)

13.12. klo 16-19

Lumo One, Kalasatama, Helsinki

Huomioithan, että työpajassa noudatetaan ehdotonta luottamuksellisuutta paitsi asiantuntijoiden myös osallistujien osalta. Intiimin tunnelman säilyttämiseksi ja jokaisen osallistujan henkilökohtaisten kehitystarpeiden huomioimiseksi rajoitamme osallistujamäärän KAHDEKSAAN. Ilmoittaudu siis pian varmistaaksesi paikkasi. Ilmoittautuminen on sitova – 2.12.2022 jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta perimme puolet työpajan hinnasta.

Ilmoittaudu mukaan!

Kiitos ilmoittautumisestasi!
Hmm, jokin meni pieleen. Yritä uudelleen.

Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.