HPJ valmennus:
riskeistä mahdollisuuksiin

8.12.
klo 13.30-15.30

Lumo One,
Kalasatama, Helsinki

Hyvä hallituksen puheenjohtaja! Toimit tärkeässä luottamustehtävässä, jonka merkitys korostuu nykyisessä monimutkaistuvassa ja yhä nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä. Vastuullasi on huolehtia siitä, että hallitus näyttää suuntaa myös epävarmuuden keskellä, tekee määrätietoisia päätöksiä ja hallitsee yrityksen toimintaan liittyvät monipuolistuvat riskit.

Tukeaksemme sinua vaativan tehtäväsi hoitamisessa, olemme muotoilleet valmentavan työpajan, johon nyt kutsumme sinut mukaan. Työpajan jälkeen tunnet myös harvemmin esiin nostetut riskit, ymmärrät erilaisten riskien suhteen julkisuudessa käytävään vastuullisuuskeskusteluun, osaat arvioida kriittisesti päätöksenteon suhdetta riskienhallintaan ja tiedostat laadukkaan strategian sekä toimivan strategiaprosessin roolin tiellä reagoivasta riskien hallinnasta ketterään mahdollisuuksiin tarttumiseen. Kuulet myös siitä, kuinka erilaisia toimintamalleja ja rakenteita, kuten suosiota kasvattavaa Advisory Board:ia, voi käyttää hallituksen toiminnan tukena.

Valmentajina työpajassa toimivat professori Iiro Jussila Skillmotor Finland Oy:stä ja varatuomari Jaana Juutilainen lakitoimisto Juutilainen & Co Oy:stä. He yhdistävät voimansa saatuaan sparrattavilta sattumalta muodostuneena sparraajaduona vuoden 2022 KasvuOpenin parhaat arvostelut. Palautteessa toistuivat sanat ”erittäin innostava ja samalla realistinen ote asiaan”, ”mahtava asiantuntijuus” ja ”löysi kipu- ja kehityskohdat, ja niihin antoi tärkeitä kommentteja ja ohjeita. Suosittelen!”

Jussila on mm. tieteen kesyttäjänä palkittu ylimmän johdon ja yrittäjien valmentaja, joka toiminut laajasti erilaisten organisaatioiden hallinnossa sekä tutkinut, kehittänyt ja valmentanut hallintoa pk-yrityksistä suuryrityksiin (ml. finanssialan organisaatiot). Jussila on myös vastuullisuus- ja strategia-asiantuntija, joka on yksi Itseään isommaksi – Advisory Board strategisen johtamisen tukena -kirjan kirjoittajista.

Juutilainen on yritysjuridiikan asiantuntija, jolla on vuosikymmenten kokemus pk-yritysten palvelemisesta. Hän on erityisesti liiketoiminta-, talous- ja oikeudellisten riskien tunnistaja, torjuja ja ratkaisija, jonka osaaminen ulottuu laajemmin liiketoiminnan kokonaisuuteen. Juutilainen lähestyy muutosta, riskejä ja mahdollisuuksia hyvin pragmaattisesti ja persoonallisella tyylillä.

Työpaja järjestetään kahvien ja pikkupurtavan äärellä kauppakeskus Redin yläpuolelle kohoavan Lumo One tornin 29. kerroksen kabinetissa torstaina 8.12. klo 13.30 – 15.30. Tämä joulukuun alun valmentava työpaja hallituksen puheenjohtajille on osa Jussilan ja Juutilaisen palvelumuotoiluprosessia ja täten osallistujille ilmainen! Ilmoittaudu heti, sillä vain kahdeksan ensimmäistä saa paikan. Ilmoittautuminen tapahtuu antamalla nimensä, organisaationsa ja yhteistietonsa vastauksena tähän sähköpostiin.

HPJ valmennus:
riskeistä mahdollisuuksiin

8.12. klo 13.30-15.30

Lumo One, Kalasatama, Helsinki

Ilmoittaudu

HPJ valmennus:
riskeistä mahdollisuuksiin

0

8.12. klo 13.30-15.30

Lumo One, Kalasatama, Helsinki

Huomioithan, että työpajassa noudatetaan ehdotonta luottamuksellisuutta paitsi asiantuntijoiden myös osallistujien osalta. Intiimin tunnelman säilyttämiseksi ja jokaisen osallistujan henkilökohtaisten kehitystarpeiden huomioimiseksi rajoitamme osallistujamäärän KAHDEKSAAN. Ilmoittaudu siis pian varmistaaksesi paikkasi. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittaudu mukaan!

Kiitos ilmoittautumisestasi!
Hmm, jokin meni pieleen. Yritä uudelleen.

Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.