Paroc Oy – apua tilanteisiin joita omin keinoin ei HR:ssä pystytty ratkaisemaan

HR:ssä tulee vastaan monenlaisia tilanteita ihmisten kanssa. Tiimit eivät toimi tai ihmiset eivät tule toimeen toistensa kanssa. Monta haastetta olemme selvittäneet itse oman HR-tiimin kanssa, ja meillä on useita työkaluja parantaa työryhmien yhteistyötä. Mutta välillä ainakin itselle on tullut vastaan tilanteita, joita en ole enää omin keinoin pystynyt ratkaisemaan. Olen käyttänyt Hannen asiantuntijuutta ratkomaan näitä, ja voin täydestä sydämestä suositella palvelua.

Esimerkkinä tilanteesta, jossa teimme yhteistyötä, voisin mainita kahden henkilön välisen kärjistyneen tilanteen, jossa henkilöt eivät pystyneet työskentelemään viereisissä avotiloissa, jakamaan työtä keskenään tai edes kommunikoimaan normaalisti toisilleen. Molemmat henkilöt olivat myös sairaslomilla ja tilanne kärjistyi yhteenottoihin toimistossa. Muutamalla Hannen ratkaisukeskeisellä istunnolla saimme yhteistyön asialliselle tasolle, ja tilanne on ollut rauhallinen jo useamman vuoden sen jälkeen.

Olen käyttänyt Hanne myös tiimien yhteistyön parantamisessa, jolloin tilanne ei ole ollut näin akuutti. Olemme myös näissä tapauksissa saaneet selkeitä parannuksia tilanteeseen, ja erityisesti tiimien vetäjät ovat saaneet vahvistusta ja tunteen, että eivät ole yksin asioiden kanssa.

Taija Lehtola, henkilöstöjohtaja

– Paroc