Advisory Board

"Maailma muuttuu
ja niin muuttuvat myös yrityksen ja organisaation tarpeet"

Mitä Advisory Board
-toiminta on?

Hyvät neuvot ovat arvokkaita ja tähän Advisory Board toiminta tähtääkin. Advisory Boardeista eli neuvottelukunnista onkin siksi muodostunut olennainen osa monia menestyviä yrityksiä. Parhaimmillaan Advisory Board toimii tärkeänä tukena ja yhteistyökumppanina johdolle ja hallitustoiminnalle tarjoamalla:

  • Asiantuntemusta

  • Uutta ja useampaa näkökulmaa

  • Laaja-alaista kokemusta ja näkemystä

Ota yhteyttä niin kerron, kuinka teille kootaan asiantunteva Advisor Board tai kuinka nykyistä Advisory Board -toimintaa voidaan kehittää!

Iiro, sinulla on ihan erityisesti todella vankkaa kokemusta neuvottelukunnista!

Tarja Ilvonen

CEO ja Partner InHunt Boards Oy, Senior Headhunter

Advisory Board
-toiminnan käynnistäminen

Advisory Board toiminnan käynnistäminen on tärkeää toteuttaa huolella, jotta AB:n toiminnasta on tulevaisuudessa apua muuhunkin kuin kahvinkuluttamiseen. Ennen Advisory Boardin käynnistämistä onkin tärkeää pohtia ennalta mm. seuraavia asioita: tarpeet, tehtävät, yhteiset pelisäännöt ja neuvonantajien osaamisperusteet sekä palkkion määrä että sopimukset. Siksi on suositeltavaa tukeutua kokeneen ammattilaisen apuun. Tällä säästetään rahaa ja aikaa, ja valittu Advisory Board -jäsenistö on asiantuntevaa sekä yritysjohdolle tukea ja neuvoja tarjoava osa päätöksentekoprosessia.

Advisory Board
-toiminnan kehittäminen

Vakiintunutkin Advisory Board toiminta voi kaivata uudistumista – hienosäätöä tai täydellistä remonttia. Toimintaympäristö ja organisaatio muuttuvat ajan myötä, joten myös neuvonnan ajankohtaiset tarpeet voivat muuttua. Neuvonantajien toimintaa kannattaa säännöllisesti ryhdistää ja uudistaa joka tapauksessa. Kehittämiseen liittyvien kysymysten kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan kutsua kokenut asiantuntija avuksi.

Kiinnostaako Advisory Board -toiminta?

Kutsu minut luennoimaan Advisory Board
-toiminnasta

Rakennetaan teillekin asiantunteva
Advisory Board!

Vahvistetaan Advisory Board -toimintanne osaamista ja asiantuntijuutta

Itseään isommaksi – Advisory Board strategisen johtamisen tukena

Iiro Jussila on yksi kirjoittajista tässä Tarja Ilvosen ja Sonja Martikaisen toiminnassa teoksessa. Teos on ensimmäinen suomeksi Advisory Boardien toiminnassa kirjoitettu kokonaisuus. Se sisältää käytännön esimerkkejä AB-toiminnasta ja vastaa kysymyksiin, kuten;

  • Mihin tarkoitukseen tai tilanteeseen Advisory Board kannattaa perustaa?

  • Mitä on otettava huomioon, kun jäseniä valitaan?

  • Miten usein jäsenten tulisi vaihtua ja miten usein Boardin kannattaa kokoontua?

Tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat uudistua ja kehittyä sekä kokeilla modernia tapaa hankkia erityisosaamista toimintansa tueksi.

Sopii johtajille, liiketoiminnan kehittäjille ja yrittäjille, jotka haluavat uudistaa toimintaansa tai suunnata kohti uusia markkinoita.

Myös oppikirjaksi kaikille kiinnostuneille tai asiantuntijoille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä Advisory Boardissa.

Itseään isommaksi – Advisory Board strategisen johtamisen tukena

Tarja Ilvonen, Sonja Martikainen