Kasvu | Kansainvälistyminen

,,Työn alkaessa meillä oli vuosikymmenen kehittämisvelka ja paljon puutteita perustoiminnoissa. Nyt otamme kestävinä vastaan toimintaympäristön muutokset
– Asiantuntijayhteisö
Yrityskaupan jälkimainingeista päästiin selkeään johtamiseen ja prosesseihin
– IT-yritys

Avullamme luotte kestävää kasvua!

Yritysjohtajat, omistajat tai pääomasijoittajat, palvelumme ovat teitä varten. Tarjoamme kokonaisuuden, jonka avulla yrityksenne strateginen johtaminen, markkinointi, henkilöstöjohtaminen ja talousjohtaminen sekä työskentelytavat ja työyhteisön toimintakulttuuri uudistuvat. Meiltä saatte ketterästi myös fuusioihin ja yrityskauppoihin liittyvät palvelut analyyseistä strategioihin ja toimeenpanon tuesta toteutukseen. 

Kokonaisvaltaista tietoa ja kokemusta

Olemme toistuneesti onnistuneet aikaansaamaan ripeää ja kestävää kasvua. Olemme toimineet kasvuyhtiöiden valmentajina,  neuvonantajina, johtajina, hallitusten jäseninä ja olemme tehneet sijoituksia kasvuyhtiöihin. Aihepiiri on meille tuttu myös tutkimuksen kautta. Meiltä löytyy vahva osaaminen niin strategiaan, talouteen ja teknologiaan kuin yhteisöihin ja ihmismieleen liittyen. Ennen kaikkea meillä on vahva ymmärrys siitä, kuinka nämä kaikki liittyvät toisiinsa. Tältä pohjalta pystymme muodostamaan kattavan käsityksen yrityksen kehitystarpeita ja esimerkiksi ostettavan yrityksen arvosta, potentiaalista ja sulauttamisen edellytyksistä. Osaamme soveltaa tietojamme eri toimialoille, erilaisten yhteisömuotojen ja omistajien tarpeisiin.

KasvuAudIT

Kaipaako yrityksenne elvyttämistä kriisin keskellä? Onko teillä vaikeuksia tunnistaa uusia mahdollisuuksia? Kaipaatteko tukea kestävän kasvupolun rakentamiseen? Tarvitseeko yrityksenne rahoitusta, mutta yritys ei houkuttele sijoittajia?

Ota yhteyttä!

M&A AudIT

Onko teillä fuusio- tai yrityskauppasuunnitelmia, mutta onnistumisen edellytykset askarruttavat? Haluaisitteko syvällisemmän kuvan kohdeyrityksen vahvuuksista ja heikkouksista? Kaipaatteko tukea sulauttamisen valmisteluun tai toteuttamiseen?

Ota yhteyttä!